Wie zijn wij

workers1234

Janieco Renovatie en Klussenbedrijf is van start gegaan in 2002 met als hoofd activiteit het renoveren van badkamers en keukens. Dit is in de laatste jaren uitgebreid met het vernieuwen en plaatsen van CV installaties, leveren en plaatsen van zowel houten en stalen kozijnen en het leveren en plaatsen van zonnepanelen. 

Ook adviseren wij in duurzame energie zuinige oplossingen.

Decentrale opwekking: Zonnepanelen en Warmtepompen.

Energiebesparing: Zowel bouwkundig als installatie techniek.

Deze vorm van renovatie vraagt om een professionele aanpak. Met onze expertise en knowhow staan wij u bij met het realiseren van uw droom. Janieco neemt uw project in handen van A tot Z. Op deze manier bent U verzekerd van één aanspreekpunt. Tevens verzorgen wij ook de leverantie van alle mogelijke materialen zoals sanitair, tegels an alle merken keukens.

Als het om duurzaam gaat staat Janieco voor de 3 P's

Janieco heeft de 3 P's van Planet, People en Profit hoog in haar vandel staan. Wij trekken dit thema volledig door naar onze klant 

Daar waar vroeger meer, of alleen de Profit centraal stond, zijn er meer mogelijkheden gekomen .     

Verduurzamen, duurzaam renoveren, decentrale energieopwekking of de isolatie op het gebied van de gebouwschil, 3 dubbel glas dak isolatie etc.   In alle gevallen komt het ten goede van onze planeet, u en uw naasten en uw portemonnee.

Waar het zwaartepunt ligt in uw afweging bespreken we met elkaar. Totdat u er een goed gevoel over heeft.