Zonnepanelen

zonnepaneel

Een Pv installatie of wel fotovoltaische installatie koopt u of laat u installeren op dubbel duurzame basis. Hier staan te weinig mensen bij stil. Dit soort installaties liggen 25 jaar op uw dak verduurzamen het millieu ( de beste opbrengst van de beste panelen ) maar moeten verder ook zeer duurzaam zijn als het gaat om de duur van de werkzaamheid ( afgite garantie ) en de mechanische sterkte ( denk aan bv windbelastig) .  Janieco installeert met of levert alleen het beste van het beste. Ying li panelen. Ying li is de grootse fabrikant van de wereld heeft het hele productieproces in eigen huis werkt met in Nedeland gemaakte machines en in Nederland ontwikkelde technologie. Ter info Nederland staat aan de top van de wereld als het gaat om de ontwikkeling van Pv technologieen.  

Een ander belangrijk onderdeel van de installatie is de omvormer ( ook wel inverter ). Alleen het beste is goed genoeg dus werken we met de top 3 merken van de wereld. SMA, KACO en Power One  de nrs 1 2 en 3. Betrouwbaar met het hoogste gewogen gemiddeld omzettingsrendement ( de meest eerlijke waarde ) van alle merken. Maar ook de best beveiligde omvormers die er zijn. Gelijkstroom is vlamboog gevaarlijk en vraagt om optimale verbinding om brand te voorkomen.  De bekabeling bestaat daarom uit de merken Lapp of Draka solar. Dit is een  vertinde gemerkte 4mm2 of 6 mm2 kabel. De connectoren male en female zijn van het merk MC ook alweer marktleider in haar segment.

Verder maar wel een absolute must in onze ogen is de bevesting van de panelen op het dak met geschroefde en 3 d verstelbare beugels . 80% van de panelen in ons land worden bevestigd met het merk flatfix  ( de clickfix beugel ). Deze beugel wordt achter de panlat en over de pan gemonteerd en niet geschroefd. Dit doet men  omdat dit montage snelheid oplevert maar absoluut minder mechanische sterkte en dus gevaar voor het afwaaien met alle mogelijke schades tot gevolg. Dit is voor ons geen optie. Daarom werken we met de merken Fischer en Renusol beide merken staan een 2 x zo hoge mechanische belasting ( dus bv windbelasting ) 

Verder kunne we u op basis van uw huidige energieverbruik een berekende rendabilliteitsberekening leveren op basis van betrouwbare parameters. Een berekende rendabilliteitsberekening is veel betrouwbaarder als de verwachtte terugverdientijd. Toch, omdat het nu eenmaal makkelijker verkoopt, wordt deze laatste berekening veel meer gebruikt   

Niet de laagst prijs maar wel de beste prijs kwaliteitsverhouding. Aan u de keuze 

  

  

.